Aktivfokus fysioterapi og massage​

KLINIKKEN ÅBNER PR. 1. MAJ 2024

Fysiomassage:

Oplever du:

  • ​Spændinger og ømhed i kroppen
  • Hovedpine
  • Stivhed og træthed i kroppen
  • Smerter efter hårdt arbejde eller træning

Så er fysiomassage noget for dig.

​Fysiomassage er en form for massage, hvor der med udgangspunkt i kroppens anatomi arbejdes dybt i væv og muskulatur. Når du oplever smerter eller spændinger, kan det skyldes ophobning af affaldsstoffer eller uhensigtsmæssig muskelaktivitet over tid. Massage bidrager til at øge blodgennemstrømningen i vores muskler, hvilket forbedrer muskelarbejdet og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer. Udover dette hjælper massage med at sænke vores stressniveau, hvilket kan afhjælpe en stresset hverdag.

​Pris: 30 min. for 300 kr.

Fysioterapi:

Døjer du med smerter i knæet, lænden, skulderen eller andre områder, der hæmmer din træning eller hverdag? Kom til en kickstart behandling, hvor fokus er på årsagen til din problematik. Vi starter med at identificere problemet og udarbejde en plan for, hvordan vi kan tilrettelægge en behandlingsplan, der fokuserer på din skade, så du får viden om, hvordan du bedst håndterer din problematik en gang for alle.

Konsultation (40 min): 400 kr.

Sygeforsikring "danmark"

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark," kan du opnå tilskud til privat fysioterapi, ligesom de fleste sundhedsforsikringer også giver tilskud.​

OM MIG:

​Mit navn er Ditte. Jeg er autoriseret fysioterapeut og har stor passion for, at vi skal have bygget en stærk og smertefri krop, som kan holde til hverdagens udfordringer.

For mig handler træning om, at vi skal have det godt med os selv, samt at opnå en følelse af at vi stoler på, at kroppen kan holde til fx. at gå en tur med familien, bære tunge indkøbsposer hjem eller nå den tunge skål på øverste hylde. Derfor er der i mine behandlinger et stort fokus på hvordan vi kan gøre kroppen smertefri, stærk og funktionel på bedst mulige vis.

Over de sidste 5 år, har jeg varetaget holdtræning med fokus på trænings uvante kvinder og mænd. Derudover har jeg behandlet og genoptrænet skader af divisions fodboldspillere samt arktisk kommandos besætning.
​Det sidste 1,5 år har jeg været bosat i Nuuk, hvor jeg har arbejdet med børn og unge. Dette gør at du med sikkerhed vil møde en fysioterapeut med en stor pædagogisk forståelse samt evnen til at gøre træning sjov og motiverende.

Jeg prioriterer at holde mig opdateret på den nyeste forskning, samt opsøge faglig udvikling. Jeg har derfor også tilegnet mig kurser inden for manuelle behandlingsformer som Mulligan, og nervemobilisering.
​Derudover er jeg certificeret børne stress vejleder, og har derfor stor forståelse for hvordan nervesystemet kan været overbelastet og aflejres på forskellige måder.

Nyheder​

SOMMER STRAM OP - OPSTART TORSDAG D. 16. MAJ
12-04-2024
Kom i gang med at bevæge din krop og oplev fordelene ved træning...
Læs hele nyheden
HERRE GO' TRÆNING - OPSTART TORSDAG D. 16. MAJ
01-04-2024
KUN FOR MÆND over 40 - med eller uden træningserfaring...
Læs hele nyheden
SOMMER SENIOR-TRÆNING OPSTART TORSDAG D. 16. MAJ
31-03-2024
Er du 60+ og ønsker at bevare din bevægelighed, styrke og generelle velvære...
Læs hele nyheden

Hornsyld Idrætscenter - Nørremarksvej 3 - 8783 Hornsyld - Tlf. 75 68 72 11 - post@hicenter.dk- CVR. nr.: 84576611​